Vaasa Game Days 2018

Vaasa Game Days (VGD) järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 28.-29.11.2018. Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy ja se on avoinna alustavasti molempina päivinä kello 12:00 - 20:00.

Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla sijaitsevan Fabriikki-rakennuksen (katso kampuksen kartta tästä) ensimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsevat pelialan toimijoiden ständit sekä muut tapahtumaan liityvät toiminnot, kuten retropelialue ja pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja tarjoava seminaarisali.

Katso tästä ohjeet kuinka pääset paikalle.

Vuoden 2018 pääyhteistyökumppanit

     

 

Vuoden 2017 osallistujat ja yhteistyökumppanit

     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
         

Alustava aikataulu

Keskiviikko 28.11.2018

  • 12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.

Torstai 29.11.2018

  • 12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.
  • 13:00 – 16:00 Seminaari luokassa F141 Fabriikin 1. kerroksessa.

Tämän vuoden turnaukset päivitetään sivuille lähempänä tapahtumaa. Vuoden 2017 peliturnausten tarkemmat aikataulut, säännöt ja tiedot löytyvät turnaus-infosta.

Vuoden 2017 tapahtumalehti

Vuoden 2017 tapahtumalehti löytyy alapuolelta. Se aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolilla olevien nuolien avulla.

Vuoden 2018 tapahtumalehti ilmestyy marraskuussa. Painettu versio on aikaisempaan tapaan saatavilla, ilmaiseksi tietenkin, mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tapahtumapaikalta.

Et ole lukenut edellisiä numeroita? Ei ongelmaa. Aikaisempien lehtien digitaaliset versiot löytyvät alapuolelta. Yhdeksättä numeroa (julkaistiin The Energy Day 2017 -tapahtuman yhteydessä) lukuun ottamatta niistä löytyy nyt sarjakuvaversiot, joista melkein kaikki mainokset on poistettu.

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

 

Thunderbolt #8

     

Thunderbolt #9

           
           

Mikä on VGD

Vaasa Game Days on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Se on pelialan yritysten ja siitä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, jossa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi esillä on videopeliautomaatteja, lautapelejä, sarjakuvia ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää.

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi