Vaasa Game Days 2019

Vaasa Game Days (VGD) on Pohjanmaan isoin pelialan tapahtuma ja se järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 27.-28.11.2019. Tapahtumaan on kaikille vierailijoille vapaa pääsy ja se on avoinna molempina päivinä kello 12:00 - 20:00.

Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla sijaitsevan Fabriikki-rakennuksen (katso kampuksen kartta tästä) ensimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsevat pelialan toimijoiden ständit sekä muut tapahtumaan liityvät toiminnot, kuten retropelialue ja pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja tarjoava seminaarisali.

Katso tästä ohjeet kuinka pääset paikalle.

Vuoden 2019 pääyhteistyökumppanit

     

 

Vuoden 2018 osallistujat ja yhteistyökumppanit

     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     

Alustava aikataulu 2019

Keskiviikko 27.11.2019

  • 12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.
  • 13:00 – 16:00 Seminaari luokassa F362A Fabriikin 3. kerroksessa.

Torstai 28.11.2019

  • 12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.

Tämän vuoden peliturnaukset päivitetään sivuille lähempänä tapahtumaa. Vuoden 2018 peliturnausten tarkemmat aikataulut, säännöt ja tiedot löytyvät turnaus-infosta.

Vuoden 2018 tapahtumalehti

Vuoden 2018 tapahtumalehti löytyy alapuolelta. Se aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolilla olevien nuolien avulla. Vuoden 2019 tapahtumalehti ilmestyy marraskuussa. Painettu versio on aikaisempaan tapaan saatavilla, ilmaiseksi tietenkin, mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tapahtumapaikalta. 

Et ole lukenut edellisiä numeroita? Ei hätää. Aikaisempien lehtien digitaaliset versiot löytyvät alapuolelta. Yhdennettätoista numeroa (julkaistiin The Energy Day 2018 -tapahtuman yhteydessä) lukuun ottamatta niistä löytyy sarjakuvaversiot, joista melkein kaikki mainokset on poistettu.

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

 

Thunderbolt #8

     

Thunderbolt #9

 

Thunderbolt #10

 

Thunderbolt #11

   
       

Mikä on VGD

Vaasa Game Days on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Se on pelialan yritysten ja siitä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, jossa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi esillä on videopeliautomaatteja, lautapelejä, sarjakuvia ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää.

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi