Tapahtuman järjestäjät

VGD:n järjestävät seuraavat organisaatiot: Levón-instituuttiRetropelikerho Pelikasetti ja Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaine yhteistyössä West Coast Startup -kasvuyrittäjyyshautomon kanssa.

 

     

 

Levón-instituutti

Levón-instituutti on Vaasan yliopiston erillislaitos, joka välittää yliopiston osaamista aikuiskoulutuksessa ja tuotteistaa yliopiston tutkimukseen pohjautuvaa osaamista. Korostamme toiminnassamme vaikuttavuutta sekä innovatiivisten ratkaisujen tuottamista. Lisätietoa Levón-instituutista.

Retropelikerho Pelikasetti

Retropelikerho Pelikasetti on perustettu vuonna 2007. Pelikasetin ideana on tarjota kaikille retropeleistä ja laitteista kiinnostuneille mahdollisuus omien pelimuistojen virkistämiseen tai sitten vaan digitaalisten pelien historiaan tutustumiseen - totta kai pelaamalla.

Pelikasetti kokoontuu Vaasan yliopiston tiloissa torstaisin​ joka toinen viikko parin tunnin ajan. Varsinaisia aktiivisia jäseniä kerholla on vajaa parikymmentä, mutta Facebook -ryhmässä jäseniä onkin sitten jo lähes 200.

Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaine

Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaineen painopisteinä ovat kielen rooli viestinnän ammattilaisten viestintävälineenä, median digitaaliset ja muut moninaiset muodot sekä erilaisten käyttäjäryhmien huomioiminen viestinnässä. Tutkimme esimerkiksi organisaatioiden kielipolitiikkaa, organisaatioiden viestintää, käsiteanalyysin menetelmiä, verkkokeskusteluja, blogeja, digitaalisia pelejä, mediadiskursseja ja teknisen viestinnän käyttäjälähtöisyyttä.

Tietotekniikan oppiaineen kanssa jatkamme monivuotista yhteistyötä Teknisen viestinnän maisterikoulutusohjelmalla (TEVI), jossa on opiskelijoita molemmista oppiaineista. Tämän lisäksi teemme yhteistyötä mm. markkinoinnin oppiaineen kanssa ja toteutamme yhteisiä kursseja. Suunnitteilla on tietotekniikan oppiaineen kanssa yhteinen digitaalisten pelien opintokokonaisuus. Lisätietoa viestintätieteiden oppiaineesta.

West Coast Startup

West Coast Startup on Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston yhteinen kasvuyrittäjyyshautomo, joka palvelee koulujen opiskelijoita ja henkilökuntaa. Hautomon tavoitteena on auttaa koulujen opiskelijoita ja henkilökuntaa yritysideoiden tunnistamisessa, kehittämisessä ja liiketoiminnan käynnistämisessä.

Tarjoamme sparrausta idean kirkastamisessa, kehittämisessä, testaamisessa ja toteuttamisessa. Lisäksi järjestämme erilaisia koulutuksia, workshoppeja, tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia. Palvelumme ovat maksuttomia VAMK:n ja Vaasan yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat löydät Facebook -sivultamme.