VGD sai pääyhteistyökumppanin Kiinasta

Beijing Fortune High Intellectual Property Co., Ltd toimii Vaasa Game Days 2016 -tapahtuman toisena pääyhteistyökumppanina sanomalehti Pohjalaisen kanssa. He ovat tapahtuman yksinoikeutettu sponsori Aasiasta.


Kansainvälinen ohjelmistoalan toimija yhteistyöhön VGD:n kanssa

Beijing Fortune High Intellectual Property Co., Ltd on perustettu vuonna 2007. Yritys tarjoaa konsultointipalveluja immateriaalioikeuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä hallituksille että eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille. Näihin organisaatioihin kuuluvat mm. Kiinan valtion tekijänoikeusvirasto (Chinese State Intellectual Property Office), Pekingin kaupungin tekijänoikeusvirasto (Beijing Intellectual Property Office) sekä Kiinan vanhin innovaatiokeskus (Z-Park).

Fortune High on olemassaolonsa aikana kasvanut tunnetuksi ja arvostetuksi toimijaksi myös ohjelmistoihin ja peleihin liittyvissä tekijänoikeuskysymyksissä. Asiakkaisiin lukeutuu suuri määrä pelialalla toimivia yrityksiä kuten Youku ja Never Quit, joille Fortune High tarjoaa lukuisia eri palveluja.

Suomesta Kiinan pelimarkkinoille?

Fortune High:n kansainvälisiin asiakkaisiin kuuluu pohjoismaisia yrityksiä mm. Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Yritys on avannut toimiston Vaasaan tarjoten tekijänoikeuskysymyksiin, rahoitukseen ja julkaisuun liittyviä konsultointipalveluja pelialan toimijoille.

Tapahtuman aikana yritys on erittäin kiinnostunut tapaamaan pelialan yrityksiä ja aloittelevia toimijoita Pohjanmaalta ja sen lähialueilta.

 

Kuva 1 (vasemmalta oikealle): Beijing Fortune High Intellectual Property Co Ltd:n logo

Kuva 2: National Analysis Review of Intellectual Property Alliancen jäsenyystodistus

Kuva 3: Vuoden 2015 paras IPR-partneri. Palkinnon myönsivät yhdessä Youku ja Tudou

Kuva 4: Beijing Intellectual Property Officen vuonna 2010 myöntämä Service Provider for Intellectual property trust -ohjelman palkinto

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi